Cadanz Badir

Gilly J x Bess-Chandirah x Kulak

Geboren : 2007


Na het overlijden van Marron , waren we eigenlijk opzoek naar een lieve andere ruin , die kon spelen met de opgroeiende afgespeende veulentjes en als hun steun en toeverlaat.  Na een tip van Isa kwamen we redelijk snel in contact met Marie-Louise en Jos van Cadanz Arabians , de fokkers van Badir. Isa kende Badir goed doordat ze een goede vriendschap had gekregen met Janou , zijn vaste voorbrengster op zowel nationale en internationale shows. Janou en Badir hebben  samen super resultaten behaald en gingen regelmatig met bekers en als kampioen naar huis.


Op zondag zijn Isa en ik samen direct met de vrachtwagen afgereisd naar Marie-Louise en Jos en daar stond onze Badirtje. De klik tussen mij en Badir was er inderdaad direct.  Ik had hem menig maal op show gezien , maar nooit gedacht dat hij ooit van ons zou worden.


Badir is echt een toevoeging aan onze fokkerij. Hij is ondeugend , aandoenlijk en een echte vriend voor de andere paardjes. Maar bovenal is het mijn maatje geworden. Ik beleef met hem weer een hoop plezier aan het rijden en regelmatig gaan we samen op pad. Badirtje,...bedankt dat je onze nieuwe grote vriend wilde zijn!!